Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadás és bezárás
Menü

Törzsvásárlói program

Lurkó Játéksziget Törzsvásárlói Program - Online játékbolt, gyerekjáték vásárlás Lurkó Játéksziget játék webáruház

 

Minden természetes és jogi személyiségű vásárló, aki egy éven belül legalább 100 000 Ft értékben vásárolt a Lurkó Játéksziget Játék Webáruházban, automatikusan bekerül Törzsvásárlói Programunkba. Az éves időtartam alatt az adott év január 1. - december 31. közötti időszakot értjük.


A törzsvásárlói kedvezmény a normál kiskereskedelmi ár 5 %-a.

A törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze más akciókkal (kupon, hűségpont stb.) vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ezt a webáruház tájékoztató anyagokon, akciós szabályzatokban jelöli.

Amennyiben a törzsvásárló a belépést követő 12 hónap alatt nem vásárol legalább     20 000 Ft értékben, úgy neve a Törzsvásárlói Programból törlésre kerül, és törzsvásárlóvá ismét csak újabb 100 000 Ft vásárlást követően válhat.

A törzsvásárlói programot a Lurkó Játéksziget webáruház saját, egyoldalú döntéssel bármikor visszavonhatja és a feltételeket egyoldalúan módosíthatja.

A programban jelzett forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentenek.

Amennyiben a Törzsvásárlói programmal kapcsolatban kérdésed vagy észrevételed van, kérjük, fordulj vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek:

Telefon: 06 76 328-731

E-mail: lurkojateksziget@gto.hu

Hétfő-péntek: 09-17 óráig.