Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadás és bezárás
Menü

Kuvik Módszertani Kézikönyv

Ár:
3.878 Ft (3.693 Ft + ÁFA)

Az iskolakezdés mindig nagy fejtörést okoz. Készüljünk előre otthon vagy hagyjunk mindent a iskolára? Hogyan tudjuk a gyerek egyéni fejlődését és nem az elvárt szintet szem előtt tartani? A kötet szülőknek és pedagógusoknak egyaránt szól, tömör betekintést ad a pedagógiai és a tehetséggondozás szakterületébe, emellett pedig színes, kreatív játékokat ad, amit a KUVIK eszközökkel lehet játszani. Legyen szó olvasásról, összeadásról, geometriáról vagy területszámításról meglátjátok, hogy játék az iskola.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Gyártó: Kuvik

Leírás és Paraméterek

A kisiskolásoknak szánt KUVIK taneszközkészlet az alap matematikai ismeretekben és az olvasás elsajátításában nyújt segítséget a gyerekeknek.

Nagyon meghatározó élmény a kisgyerekek számára az iskolakezdés. Ezekkel az eszközökkel gördülékenyen, a saját tapasztalataik alapján ismerik meg a tananyagot. Ez a későbbiekben egy biztos alapot ad számukra és megszeretik a tanulást. Logikus, fokozatos felépítésével, harmonikus megjelenésével könnyen érthetővé vállnak a nehézségek és a kisdiákok nem érzik nyűgnek, kellemetlenségnek a feladatokat.

A Matek doboz tartalmazza a matematikai eszközöket, amelyek segítenek:

  • megérteni a számok és mennyiségek közötti összefüggést,
  • az összeadás és kivonás gyakorlásában,
  • a szorzás elsajátításában,
  • az óra leolvasásában,
  • felismerni, összehasonlítani és alkotni geometriai formákat.

A Betűkártyák pontosan beleillenek a Matek dobozba, így egy helyen tárolható az összes eszköz. Ezek a kártyák fejlesztik a beszédtechnikát, az olvasás- és íráskészséget.

A mai kor elvárásának tekinthető, hogy a termék utóélete is meg van tervezve. A tartós fa elemek egy malom, mikádó játékot egészíthetnek ki, az újrahasznosított kartonlapok pedig papírhulladékként kezelhetőek. De a mágneses dobozban később gyermekünk kincseket, emlékeket is gyűjtögethet.

Hányan játszhatják 1 játékos
Gyártó Kuvik
Ajánlott korosztály 8 - 12 év között
Nemek Fiúk és lányok

Hasonló termékek

Raktáron
4.433 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Raktáron
4.434 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Raktáron
4.434 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Raktáron
1.387 Ft 1.063 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!